Forfriskende vandmelonshake med hindbær

I sommervarmen, er det vigtigt at huske, at indtage væske nok – og hvad er bedre, end at indtage væsken i form af lækre læskende drikke? 😉 Her har jeg kreeret en lækker forfriskende shake, lavet på vandmelon, syrlige frosne hindbær og friske krydderurter. Super lækkert og mildt i smagen og sender mig direkte tilbage til de vandmelonshakes, som man kan få i Thailand 😉 ..

Vandmelon shake1

Klik for større version.

Opskriften er til 2 mellemstore glas

Ingredienser
1 l. vandmelon udskåret i tern
Saft af ½ citron
1½ dl. frosne hindbær
1 nip frisk citronmelise
(kan erstattes af frisk mynte)

Fremgangsmåde
Sørg for, at vandmelonen er kold, når du skal fremstille din smoothie, det gør nemlig at det endelige resultat også bliver koldere – men det er ikke et must. Du kan også bare blende en god håndfuld isterninger med.

For at få 1 liter udskåret vandmelon, brugte jeg ca. ½ mellemstor vandmelon, som jeg skar skrællen af og skar ud i mindre stykker.

Blend det hele godt sammen med hvad der svarer til 1-2 spk. frisk citronmelise (eller mynte) og citronsaft, til det får en ensartet konsistens.

Tilsæt nu de frosne bær (eller forkogte kolde bær), til det igen får en ensartet konsistens, uden klumper.

Smag det til og server det med det samme.

Tip!
Undlader du at anvende frosne bær, eller anvender du forkogte bær, blend da et par isterninger med, for at få en iskold drik – der smager den efter min mening, bedst 🙂

I stedet for hindbær, kan du anvende frosne jordbær.

Velbekomme.

___________________________________________________________________

Husk at du kan finde Foodlicious’ officielle Facebook side lige HER – samt via Bloglovin’ lige HER. Del også gerne dine bud på opskrifterne fra bloggen under tagget #Foodliciousopskrift på Instagram!

Share

Speak Your Mind

*