Kyllingeruller med parmaskinke & mozarella

En andlerledes og super lækker måde, at tilberede kylling på, med inspiration fra det italienske køkken, fundet her. Denne ‘ret’, kan ses som et sundere og lidt mere lækkert alternativ til de klassiske panerede ‘Gordon-Bleu’ eller som en del af en tapas anretning. Server f.eks. en let og lækker salat til kyllingerullerne, evt. sammen med små hele stegte kartofler..

Kyllingeruller med parmaskinke og mozerella1

Klik for større version.

Opskriften er til 4 personer

Ingredienser
4 ferske kyllingebryster
8 skiver parmaskinke
2 hele mozarella ‘kugler’

Desuden
ca. ½ bundt frisk basilikum
8 træspyd/tandstikkere
Olivenolie til stegning

Fremgangsmåde
På et rent skærebræt skæres eventuelle urenheder, fedt eller brusk fra kyllingen med en skarp kniv.

Skær dem alle sammen over på den lange led, således at du nu har 8 lige tykke stykker kød.

På dem fordeles parmaskinken og mozarellaen smuldres ligeligt over kødet.

Skyl basilikummen og fordel 3-4 blade på hvert stykke.

Rul nu hvert kyllingebryst og stik et træspyd i, så kødet ikke kan folde sig ud.

På en varm pande steges kyllingerullerne, med lidt olivenolie samt friskkværnet salt og peber.

Jeg stegte dem på 3 sider i ca. 10-12 minutter i alt. Server dem varme.

Tip!
I stedet for kylling, kan du alternativt anvende kalkun. Mozerellaen kan sagtens erstattes af andre forskellige typer ost.

I stedet for basilikum, smager det også super godt, hvis du anvender friske salvie blade.

Velbekomme.

___________________________________________________________________

Husk at du kan finde Foodlicious’ officielle Facebook side lige HER – samt via Bloglovin’ lige HER. Del også gerne dine bud på opskrifterne fra bloggen under tagget #Foodliciousopskrift på Instagram!

Share

Speak Your Mind

*