Simpel iskaffe med få ingredienser

Jeg ved ikke med jer, men om det er sommer eller vinter, kan jeg altså godt drikke en lækker iskaffe 😉 men om sommeren er det nu super lækkert med sådan en iskaffe, ude i solen – med godt med isterninger i. Her er opskriften på en super nem iskaffe, lavet på en rest kold kaffe, rørt med en anelse sukker eller sirup, mælk og rigelige isterninger. Wupti! Så er der smagfuld iskaffe 😀

Klik for større version.

Opskriften er til 2 mindre glas eller 1 stort

Ingredienser
2 dl. afkølet sort kaffe
2 dl. mælk – gerne mini eller letmælk
3-6 tsk. sukker*
En god håndfuld isterninger til hvert glas

Fremgangsmåde
Start med at røre den kolde kaffe op med sukkeret, til det er opløst. Har du en god vanilje -eller lignende sirup, kan du erstatte sukkeret med det.

Pisk mælken med en stavblender eller skum den, hvis du har mulighedenfor det. Du kan også bare ryste kartonet hurtigt. Bland mælken med kaffen og hæld godt med isterninger i.

Smag det til og nyd.

Tip!
*Jeg tilsatte 4-5 tsk. til mine to mindre glas. Men jeg kan også godt lide, at min iskaffe har en vis sødme, hvorimod min almindelige kaffe, på ingen måde skal være sød. Smag den til efter behov.

Her i iskaffen vil du kunne smage ret tydeligt, om det er en god smagfuld kaffe, som du har lavet iskaffen på – og det samme, hvis du har fået fat i en kaffe uden for meget smag. Prioriter derfor at lave iskaffen på en god kaffe, hvis du har muligheden.

Velbekomme.

___________________________________________________________________

Husk at du kan finde Foodlicious’ officielle Facebook side lige HER – samt via Bloglovin’ lige HER. Del også gerne dine bud på opskrifterne fra bloggen under tagget #Foodliciousopskrift på Instagram!

Share

Speak Your Mind

*