Forret eller appetizer: Hjemmelavede blinis

Bliniser er ofte anvendt som en let forret, som en lille appetitvækker eller lignende. De er super nemme at bage selv og meget billigere, end hvis du køber dem, så herunder får du opskriften på lækre hjemmelavede luftige blinis 😀 ..

Klik for større version.

Opskriften er til 8 stk.

Ingredienser
100 g. hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 nip salt
2 M/L æg
ca. 1 dl. mælk
Smør eller olie til stegning

Fremgangsmåde
Start med at røre de tørre ingredienser sammen. Slå æggene ud og rør det godt sammen. Lidt efter lidt, tilsættes mælken.

Det er nemlig ikke sikkert, at du skal bruge den hele deciliter, da det er forskelligt hvor meget de forskellige typer mel suger af væske.

Dejen skal være forholdsvis tyktflydende.

Varm en bllinispande op på svag varme, da de meget hurtigt tager farve. Steg dine blinis i smør eller olie og hold godt øje med dem.

Tip!
Blinis kan serveres med de klassiske rogn (Caviar, Stenbidder,- lakse,- eller Ørredrogn), samt en fed cremefraiche, hakket rødløg og frisk dild.

Men du kan også røre en god flødeost med lidt grøn pesto og toppe dem med dét, sammen med et godt stykke røget laks, samt cherrytomat og urter.

Velbekomme.

___________________________________________________________________

Husk at du kan finde Foodlicious’ officielle Facebook side lige HER – samt via Bloglovin’ lige HER. Del også gerne dine bud på opskrifterne fra bloggen under tagget #Foodliciousopskrift på Instagram!

Share

Speak Your Mind

*