‘Paleo’ chili con carne på spinatbund

‘Chili con carne’ serveres ofte med brød, ris eller blot en topping ovenpå kødet, fordi retten indeholder de lækre kidneybønner. Men for at gøre retten lidt mere ‘forårsagtig’, og hvis man går op i en mere kulhydratfattig kost, så kan det være en super idé, at anvende grøntsager som bund til retten, eller blot som tilbehør..

Opskriften er til 2 personer

Chili con Carne med spinatbund og revet ostIngredienser
2 portioner chili con carne
4-5 håndfulde frisk spinat

Desuden
Frisk revet ost eller
hj.lavet guacamole som topping

Fremgangsmåde
Start med at tilberede den hjemmelavede ‘Chili con carne’ efter opskriften.

Anvend gerne flere kidneybønner end du plejer, for at give en god mæthed og retten får et øget proteinindhold.

Lad retten koge godt ned, så der ikke er så meget væske tilbage, og så retten får en mere koncentreret smag.

Skyl de friske spinatblade og dryp dem grundigt af.

Imens kan en hjemmelavet ‘Guacamole’ tilberedes, eller riv en god ost som topping til retten.

Fordel spinaten på en tallerken og fordel den varme ‘Chili con carne’ over, og derefter tilsættes den valgte topping.

Server.

Tips
I stedet for kød, kan du også vælge blot at lave en spicy tomatsauce, på friske tomater, massere af forskellige grøntsager og bønner.

Velbekomme.

Share

Speak Your Mind

*