En let sommerlig salat, der både kan serveres til den lækre grillmad, som en let frokost, eller som tilbehør til den helt almindelige aftensmad. 😀 Dressingen kan undlades, men smager super godt, og passer fint til de friske og sprøde grøntsager, som retten indeholder..
Opskriften er til 2-3 personer
Ingredienser
3 store håndfulde frisk spinat
150-200 g. jordbær (gerne øko)
1 stor gulerod
1/4 agurk
100 g. græsk fetaost
100 g. emmentaler ost
2 tsk. olivenolie
3 tsk. akaciehonning
1 tsk. stærk sennep
Salt og peber
Fremgangsmåde
Start med at skylle alle grøntsagerne.
Imens spinaten drypper af for vand, skælles guleroden og jordbærene plukkes for stilke.
Skær agurken og guleroden i fine stave – jordbærene skæres i kvarte og begge slags ost skæres i tern.
Bland alle grøntsagerne og tilsæt osten til sidst.
Rør dressingen sammen af olie, honning, sennep, salt og peber – og vend det hele sammen.
Anret salaten på et fad og servér med det samme.
Tip!
I stedet for spinat, kan du også anvende babysalat, evt. tilsætte friske ærter, sugarsnaps, forårsløg eller asparges.
Velbekomme.
___________________________________________________________________
Husk at du kan finde Foodlicious’ officielle Facebook side lige HER – samt via Bloglovin’ lige HER. Del også gerne dine bud på opskrifterne fra bloggen under tagget #Foodliciousopskrift på Instagram!
Speak Your Mind