Sommerlig spinatsalat med emmentaler & jordbær

En let sommerlig salat, der både kan serveres til den lækre grillmad, som en let frokost, eller som tilbehør til den helt almindelige aftensmad. 😀 Dressingen kan undlades, men smager super godt, og passer fint til de friske og sprøde grøntsager, som retten indeholder..

Opskriften er til 2-3 personer

spinatsalat med søde jordbær og fetaost

Klik for større version.

Ingredienser
3 store håndfulde frisk spinat
150-200 g. jordbær (gerne øko)
1 stor gulerod
1/4 agurk
100 g. græsk fetaost
100 g. emmentaler ost

2 tsk. olivenolie
3 tsk. akaciehonning
1 tsk. stærk sennep
Salt og peber

Fremgangsmåde
Start med at skylle alle grøntsagerne.

Imens spinaten drypper af for vand, skælles guleroden og jordbærene plukkes for stilke.

Skær agurken og guleroden i fine stave – jordbærene skæres i kvarte og begge slags ost skæres i tern.

Bland alle grøntsagerne og tilsæt osten til sidst.

Rør dressingen sammen af olie, honning, sennep, salt og peber – og vend det hele sammen.

Anret salaten på et fad og servér med det samme.

Tip!
I stedet for spinat, kan du også anvende babysalat, evt. tilsætte friske ærter, sugarsnaps, forårsløg eller asparges.

Velbekomme.

___________________________________________________________________

Husk at du kan finde Foodlicious’ officielle Facebook side lige HER – samt via Bloglovin’ lige HER. Del også gerne dine bud på opskrifterne fra bloggen under tagget #Foodliciousopskrift på Instagram!

Share

Speak Your Mind

*