Nemme mini ‘pizzaer’ med serrano skinke og frisk mozzarella

Dette er en super nem måde, at lave mini fuldkornspizzaer på. I stedet for at skulle stå og lave dej og den længere bagetid, kan du her bare nøjes med at købe råvarerne og hurtigt sætte dem i ovnen. De kan både skæres ud i mindre hapsere og serveres som en slags ‘snack’, som mellemmåltid, som en del af et frokostmåltid, i madpakken til børnene eller noget helt andet..
Mini pizzaer med serrano skinke og frisk mozarella1
Opskriften er til 4 stk.

Ingredienser
4 store fuldkorns pitabrød
4 tsk. god basilikumspesto
4 skiver serrano skinke
1 mozarella ‘bøf’
10 friske basilikumsblade
Evt. en 100 g. forstegt kyllingebryst

Fremgangsmåde
Start med at forvarme ovnen til 225 graders almindelig varme – eller 200 graders varmluft.

På hvert pitabrød fordeles 1 teskefuld pesto. Derpå fordeles serrano skinken og evt. lidt kylling.

Nu fordeles der samme mængde mozarella på hvert pitabrød, enten ved at du skærer det ud eller smuldrer osten hen over.

Den friske basilikum skylles, snittes meget fint og fordeles ligeledes hen over pitaerne.

Bag ‘pizzaerne’ midt i ovnen, til de er blevet let sprøde i kanten, osten er smeltet og serranoen er blevet sprød.

Bagetiden varierer fra ovn til ovn, men jeg gav dem 10-15 minutter.

Servér med det samme.

Tips
Det smager også super godt, hvis du anvender lidt frisk ruccola på disse pizzaer.

Du kan på disse nemme mini pizzaer anvende alverdens former for fyld – det er kun fantasien der sætter grænser 😉 ..

Se opskriften på hjemmelavede grove pitabrød her, hvis du foretrækker selv, at bage dit brød.

Velbekomme.

Share

Speak Your Mind

*