Chiagrød med skyr og mandelmælk

Efterhånden har jeg hørt fra rigtigt mange mennesker, at Chiagrød er noget ‘man bare skal prøve’ – så det måtte jeg simpelthen kaste mig over 😀 Jeg er jo helt pjattet både med chia og skyr – og så er det jo helt perfekt, hvis man er ude efter at spare på kulhydraterne. Jeg har fundet mange forskellige versioner af grøden, og da jeg ikke helt kunne beslutte mig for én, kombinerede jeg to opskrifter – og resultatet var super godt 🙂 ..

Opskriften er til 1 portionChiagrød1

Ingredienser
2 spk. chiafrø
2 dl. mandelmælk
1½ dl. skyr naturel*
Evt. 1 tsk. honning eller
ren vaniljepulver

Eventuelt
Friske bær og/el. nødder

Fremgangsmåde
Aftenen før du skal spise måltidet, blandes mandelmælk og chiafrø.

Dæk det til og sæt det på køl. Morgenen efter, røres skyren og evt. en smule honning eller vaniljepulver i chiablandingen.

Server det med nødder eller friske bær ovenpå.

Tips
*Jeg anvendte kun 1½ deciliter i min grød – men det varierer meget, hvor tyk man vil have sin grød, derfor kan det ligeledes variere hvor eget du skal tilsætte.

Velbekomme.

Share

Speak Your Mind

*