Rødbedejuice med æble & ingefær

Det er så lækker med hjemmelavede juice – det eneste det kræver, er en god juicemaskine og lysten til at kaste sig ud i det. Lav evt. en større portion, når du er i gang. Så slipper du også for at gøre maskinen rent flere gange, end højst nødvendigt. Denne juice smager fantastisk, hvis man altså kan lide æble, rødbede, gulerod og ingefær. Ingefæren kan undlades, hvis man ikke bryder sig om det. Jeg bruger altid kun en lille smule, fordi det nemlig fremmer smagen af de øvrige ingredienser og så er det også super sundt! 😀 ..

rødbede æble - ingefær juice1

Klik for større version.

Opskriften er til 2 glas

Ingredienser
2 mellemstore rødbeder
2 store gulerødder
1 stort æble
1-2 cm. frisk ingefær
Stokken fra 1 broccoli (kan undlades)*
Evt. 4-5 isterninger (hvis den ikke sættes på køl)

Fremgangsmåde
Start med at skylle alle grøntsagerne og frugten. Sørg for, at der ikke er jordrester på rødbederne.

Skær toppen og bunden af rødbederne og pres nu saften ud af grøntsagerne.

Anvend da også broccoli, hvis du har noget liggende, som du ikke har i sinde at bruge. Jeg lover, at man ikke kan smage det, men stokken er springfyldt med gode vitaminer – og det skal da ikke smides ud.

Når alle grøntsagerne og frugten er kørt igennem maskinen, hældes juicen i en blender og blendes med et par isterninger, så den bliver kold. Hæld på glas og nyd 🙂

Tip!
*Broccolistokken kan undlades. Jeg anvender det dog ofte i mine juices, da det ikke bidrager med den store smag, men derimod indeholder en masse vitaminer og fibre.

Mange smider alligevel stokken ud, når man tilbereder en ret med broccoli, så derfor har jeg valgt at bruge den i mine juices.

I stedet for æble, kan du også anvende søde appelsiner.

Velbekomme.

___________________________________________________________________

Husk at du kan finde Foodlicious’ officielle Facebook side lige HER – samt via Bloglovin’ lige HER. Del også gerne dine bud på opskrifterne fra bloggen under tagget #Foodliciousopskrift på Instagram!

Share

Speak Your Mind

*