Halloween: Inspiration til retter med græskar

Lige om et par dage, er det Halloween, endnu tradition, som vi i Danmark har taget til os fra USA. Derfor står den i mange hjem og institutioner også på Halloween hygge – og det kan gøres på mange måder. I min verden er det naturligvis umuligt at komme udenom retter der indeholder græskar – netop fordi der findes uendeligt mange muligheder for at lave de lækreste retter ud af det. Græskar smager jo bare helt fantastisk, hvad enten det er bagt, revet, syltet eller i supper, netop på grund af dens sødlige smag 😉 ..

6 bud på retter med græskar:
I den forbindelse har jeg samlet nogle af Foodlicious’ mest populære opskrifter, der indeholder græskar. Blandt andet, kan du nedenfor finde direkte links til de lækreste langtidshævede græskarboller, krydrede græskarmuffins med creamcheese topping (mums!) – diverse supper samt en lækker salat, hvori der indgår bagt butternutgræskar.

1. Langtidshævede græskarboller – findes HER.
2. Krydrede græskarmuffins med creamcheese frosting – findes HER.
3. Spicy hokkaidosuppe med sprøde toppings – findes HER.
4. Butternutsquash suppe med brøndkarse – findes HER.
5. Spidskålssalat med birkes-bagt butternutsquash og saltmandler – findes HER.
6. Bagte butternutsquash-mini pizzaer med fetaost og timian – findes HER.

Græskar kan anvendes på utallige måder, ovenstående opskrifter er kun et lille bud herpå – så det er kun fantasien der sætter grænser for, hvordan du kan anvende græskar i din madlavning 😉

God fornøjelse!

___________________________________________________________________

Husk at du kan finde Foodlicious’ officielle Facebook side lige HER – samt via Bloglovin’ lige HER. Del også gerne dine bud på opskrifterne fra bloggen under tagget #Foodliciousopskrift på Instagram!

Share

Speak Your Mind

*