Græsk yoghurt med passionsfrugt & abrikoser

Sommeren er på sit højeste i Danmark, og så er der for mit vedkommende ikke noget som lette og friske måltider. Her er et nemt eksempel på en morgenmadsret, som også kan serveres som et let mellemmåltid. Du kan alternativt tilsætte lidt granola eller müsli, for at få en større mæthed og flere fibre ind i retten 🙂 ..

Græsk yoghurt med abrikoser og passionsfrugt2

Klik for større version.

Opskriften er til 2 små portioner

Ingredienser
4 dl. græsk yoghurt
3 modne passionsfrugter
3 friske abrokoser

Du kan evt. tilsætte lidt akaciehonning, hvis du
vil have lidt mere sødme ind i yoghurten. Kan undlades.

Fremgangsmåde
Start med at finde nogle glas eller skåle, som du vil servere retten i.

Skyl frugterne, skrab kernerne ud fra de modne passionsfrugter – fjern stenen fra abrikoserne og skær dem i små både.

Fordel den græske yoghurt i skålene og frugten over det. Servér og nyd!

Tip!
I stedet for det angivet frugt, kan du med fordel også anvende andre sommerlige frugter, herunder forskellige typer ferskner, nektariner, friske bær eller noget helt andet.

Find opskrifter på min granola (lavet på boghvede) HER og honningristet müsli HER.

Velbekomme.

___________________________________________________________________

Husk at du kan finde Foodlicious’ officielle Facebook side lige HER – samt via Bloglovin’ lige HER. Del også gerne dine bud på opskrifterne fra bloggen under tagget #Foodliciousopskrift på Instagram!

Share

Speak Your Mind

*