Kyllingesandwich med alioli & sprødt bacon

Kombinationen af det lækre hjemmelavede valnøddebrød, kylling, det sprødstegte bacon, aliolien og de sprøde grøntsager er super god. Sandwichen kan serveres som frokost, som en del af madpakken og meget mere..

Opskriften er til 2 stk.

Ingredienser
Kylling - bacon - alioli sandwich4 skiver hj.lavet valnøddebrød
4 skiver kyllingepålæg el. brystskiver
4 skiver bacon*
2 spk alioli**
2 håndfulde babyleaves
2-4 skiver agurk
2-4 cherrytomater
1 gulerod

Fremgangsmåde
Start med at stege baconskiverne sprøde på en varm pande. Læg dem derefter på en skive køkkenrulle, der kan suge det overskydende fedt.

Imens skæres brødet ud i 1-1½ cm. tykke skiver, rist det f.eks hvis det er at foretrække.

Smør aliolien på alle brødskiverne.

Skyl salaten og dup det tørt, læg salaten på 2 af brødskiverne, ovenpå lægges kyllingen, revet gulerod, agurk, tomater og til sidst det sprødstegte bacon.

Læg den anden brødskive ovenpå fyldet, på begge sandwiches og servér.

Tips
*I opskriften er der anvendt helt almindeligt bacon, men alternativt kan du anvende kalkunbacon, parmaskinke eller pancetta, der er mere fedtfattigt.

**Alioli er en spansk hvidløgsmayo, der typisk anvendes til tapasretter, sandwiches og meget mere, hvor den fungerer som en form for dressing eller smørrelse.

I stedet for valnøddebrød kan du alternativt også anvende ristet rugbrød, noget godt brød fra bageren, eller noget helt andet.

Velbekomme.

Share

Speak Your Mind

*