GODT NYTÅR!

Kære alle læsere, jeg vil benytte lejligheden til at ønske jer alle sammen et rigtigt GODT NYTÅR her fra bloggen. Samtidig vil jeg gerne sige tak, til alle jer der hver dag følger siden og benytter sig af mine opskrifter.

NytårJeg ligger rigtigt meget tid og energi i det – og derfor betyder det også rigtigt meget at jeg kan se at flere og flere begynder at bruge siden til at finde opskrifter, men også at der stille og roligt kommer er flere der “liker” siden på Facebook.

Besøgstallene for bloggen har i dén grad været stigende både i år – efter bloggen fik det nye design – men også bare i december måned. Det er helt vildt for mig at opleve at der er så mange der har lyst til at være en del af det her 🙂

Så igen – 1000 tak for jeres støtte. Det betyder utroligt meget for mig – og dette giver mig endnu mere lyst til forsat at udforske nye opskrifter som jeg kan dele med jer alle sammen!

Er sikker på at 2013 bliver et mindst ligeså fantastisk år som 2012 har været – og må I alle sammen passe godt på hinanden og komme rigtigt godt ind i det nye år! 🙂

/Line

Share

Speak Your Mind

*