Om bloggen

Hele grundidéen med denne blog, det er at jeg gerne vil inspirere andre mennesker til, hvordan man kan lave god (og sund) mad, med råvarer af god kvalitet, samtidig med at det ikke skal være for svært, selv for dem der har mindst erfaring i køkkenet.

Jeg vil gerne dele min viden ud, omkring mad, og det føler jeg, at jeg kan formå, ved at dele mine madoplevelser og nye retter med brugerne af denne side. Jeg har en idé om, at sund og lækker mad, ikke behøver at være kedeligt, besværligt eller at kræve timevis i køkkenet – og det håber jeg, at I også får indtrykket af, når I ser mine retter.

Opskrifterne får jeg inspiration til, igennem andre madblogs, opskriftssider, og nogle gange bare ved at jeg ser et billede af noget mad, en råvare eller lignende, hvor jeg selv udvikler idéen videre derfra.

Jeg er vild med at lave mad, og hele tiden at blive inspireret til at prøve noget nyt, som gør at jeg lærer mere og udvider min horisont.

Men ud over sund mad, synes jeg også at der skal være plads til at lave nogle lækre desserter, kager, bagværk eller andre ting, som er lavet af gode råvarer, som kan indtages med god samvittighed, men selvfølgelig i moderate mængder. Alt med måde! 🙂

Du kan også følge bloggen på ‘Bloglovin’, hvor du vil få en besked, hver gang der kommer en ny opskrift – hvilket måske kan være en fordel for dem der gerne vil følge med og blive inspireret til nye retter, men bare ikke har tid og overskud til selv hele tiden at holde øje med, hvad der rører sig på selve bloggen. Link til at følge bloggen på Bloglovin’ findes HER.

Ønsker I at følge med på sider som Instagram, Facebook eller Twitter, kan I finde links til disse på forsiden i højre side under ‘Følg mig’.

Skriv endelig en kommentar, hvis du skulle have nogle spørgsmål angående opskrifterne –  eller hvis du har en forespørgsel til nye opskrifter, der kunne komme op på bloggen.

Vil du gerne bruge nogle af mine billeder, skal du rette kontakt til mig – jeg tillader ikke de bare kopieres uden min tilladelse, idet jeg selv tager alle billederne selv – med det formål at de kun anvendes til de opskrifter, der deles på denne side.

Er du interesseret i at vide andet, så send mig en besked. 🙂
Tak fordi du læste med!

Bedste hilsner
Line Lomholt