Om bloggeren

Først og fremmest; TAK fordi at du læser med, og har valgt at begive dig herind. Det må betyde, at du har lyst til at vide mere omkring bloggen og baggrunden for at den eksisterer 😀

Mit navn er Line Lomholt og jeg er grundlæggeren af bloggen her, og har selv udarbejdet alle opskrifter og taget billederne dertil. Og jeg ELSKER min hobby 😉

Jeg har i al den tid jeg kan huske, været med min mor og nær familie i køkkenet – og jeg tror, at det var her min interesse og nysgerrighed for mad opstod. Jeg har siden da, elsket at lære nye ting, at eksperimentere med mad, og ikke mindst at afprøve nye og spændende retter.

Faktisk er jeg en af dem, der sjældent bruger en opskrift; det meste foregår på ‘slump’, simpelthen fordi det er sådan jeg arbejder bedst i et køkken. Ironisk nok 😉 Men for at kunne dele mine madoplevelser med jer på bloggen, bliver alt nøje noteret, når jeg har afprøvet retten nok gange, og jeg er så tilfreds med den, at den kan deles herinde.

God mad er for mig, ikke blot at maden smager godt, men også at arbejde med råvarer af god kvalitet, at man har interesse, nysgerrighed og kærlighed, for den mad der arbejdes med.

Jeg vil beskrive mig selv som typen der elsker mad, og som personen der aldrig ville blive træt af at læse i kogebøger, madblogs og tale med andre om mad – bare fordi jeg elsker det, men også fordi det er nogle af de ting, der inspirerer mig.

Uddannelsesmæssig baggrund
Som baggrund for at lave denne hjemmeside, har jeg ud over interessen for mad, en 3 årig uddannelse som ‘ernæringsassistent’ – I har sikkert også hørt om den, som ‘den gamle køkkenassistent uddannelse’. Min praktiske periode af uddannelsen, tog jeg på et Blindecenter i Fredensborg. En fantastisk arbejdsplads, der i den grad har været med til at forme den interesse og passion for mad, som jeg har i dag.

Derudover, blev jeg i sommeren 2015 færdiguddannet med min Professionbacheloruddannelse indenfor ernæring og sundhed. En uddannelse, som i den grad har givet mig en stor viden omkring formidling og en god solid viden omkring ernæring.

Mit nuværende arbejde er i en skolekantine, hvor vi blandt andet laver dejlig sund, økologisk velsmagende mad til ungerne og de ansatte. Så jeg vil ydmygt sige, at jeg har en god baggrund for at have denne blog.

Bloggen er ingen indtægtskilde
Jeg tjener ikke penge på bloggen, og det er derfor af ren interesse og passion for madlavning, fotografering og opskriftudvikling, at jeg gør det. Derfor bliver jeg også altid ekstra glad, når I læsere giver jer tid til at kommentere mine opskrifter, hvad enten det er ideer til måder man også kan gøre det på, eller bare jeres erfaringer med retten. 🙂

Følg også Foodlicious på Instagram og Facebook – links til disse kan findes på forsiden af bloggen under ‘Følg mig’.

De varmeste hilsner
Line Lomholt