Om bloggeren

Redigeret - blogJeg har i al den tid jeg kan huske, været med min mor og nær familie i køkkenet – og jeg tror, at det var her min interesse og nysgerrighed for mad opstod.

Jeg har siden da, elsket at lære nye ting, at eksperimentere med mad, og ikke mindst at afprøve nye og spændende retter.

Faktisk er jeg en af dem, der sjældent bruger en opskrift; det meste foregår på ’slump’, simpelthen fordi det er sådan jeg arbejder bedst i et køkken. Men for at kunne dele mine madoplevelser med jer på bloggen, bliver alt nøje noteret, når jeg har afprøvet retten nok gange, og jeg er så tilfreds med den, at den kan deles herinde.

God mad er for mig, ikke blot at maden smager godt, men også at arbejde med råvarer af god kvalitet, at man har interesse, nysgerrighed og kærlighed, for den mad der arbejdes med.

Jeg vil beskrive mig selv som typen der elsker mad, og som personen der aldrig ville blive træt af at læse i kogebøger, madblogs og tale med andre om mad – bare fordi jeg elsker det, men også fordi det er nogle af de ting, der inspirerer mig.

Som baggrund for at lave denne hjemmeside, har jeg ud over interessen for mad, en 3 årig uddannelse som ‘ernæringsassistent’ – I har sikkert også hørt om den, som ‘den gamle køkkenassistent uddannelse’. Min praktiske periode af uddannelsen, tog jeg på et Blindecenter i Fredensborg. En fantastisk arbejdsplads, der i den grad har været med til at forme den interesse og passion for mad, som jeg har i dag.

Derudover, er jeg i gang med uddannelsen, Professionsbachelor i ernæring og sundhed, som jeg bliver færdig med i sommeren 2015.

Uddannelsen er indenfor ernæring og sundhed, med speciale i ‘sundhedsfremme, forebyggelse og formidling‘. Henblikket med uddannelsen, er blandt andet, at formidle min viden om sundhed, kost og fysisk aktivitet – hvilket jeg også bruger bloggen ret meget til.

Jeg tjener ikke penge på bloggen, og det er derfor af ren interesse og kærlighed for madlavning, at jeg gør det. Derfor bliver jeg også altid ekstra glad, når I læsere giver jer tid til at kommentere mine opskrifter, hvad enten det er ideer til måder man også kan gøre det på, eller bare jeres erfaringer med retten. 🙂

Følg også Foodlicious på Instagram og Facebook – links til disse kan findes på forsiden af bloggen under ‘Følg mig’.

/Line Lomholt.